Wednesday, October 16, 2019

Wat is de procedure om Norton Security online te kopen?

Tegenwoordig doen we veel dingen online en daarom hebben we goede internetbeveiliging nodig. Er is mogelijk geen betere beveiliging voor uw apparaat dan Norton. We moeten heel voorzichtig zijn wanneer we internet gebruiken en voorkomen dat kwaadwillende mensen onze identiteit, documenten en ook onze persoonlijke informatie stelen. Om malwarevirussen en spyware te voorkomen, moeten we Norton Antivirus gebruiken. Als u meer informatie over Norton-beveiliging nodig hebt, bezoek dan onze site hier op Norton klantenservice Nederland en u vindt al uw oplossingen. Als u Norton Security online wilt kopen, volgt u de onderstaande instructie.



Opmerking: u kunt Norton-beveiliging zo snel mogelijk online kopen via de online verkoopportal.

• Eerst moet u het systeem openen waarop u Norton-beveiliging wilt downloaden en vervolgens naar de browser gaan en in de gegeven ruimte het type ‘Norton-beveiliging online kopen’.
• Nu moet u op een link klikken die volgens u het beste is.
• Nadat u dat hebt gedaan, ziet u een webpagina op het scherm met een lijst met programma's die u gewoon hoeft te kiezen voor het programma dat u op uw apparaat wilt downloaden.
• U kunt nu klikken om te downloaden, maar zorg ervoor dat er voldoende ruimte op uw computer is terwijl het downloaden plaatsvindt. Niets mag het proces onderbreken.
• Nu moet u de betaaloptie kiezen die op het Windows-scherm wordt weergegeven voor elke betaling die het beste voor u is.
• U hebt ook een abonnementsoptie, zoals hoe u uw betaling maandelijks of jaarlijks wilt uitvoeren.

Nu u klaar bent met het proces, zou u goed moeten zijn om aan de slag te gaan met het Norton-beveiligingsprogramma. Als je tijdens het stappen de neiging hebt om problemen te ondervinden, neem dan gerust contact met ons op via Norton klantenservice nummer 31-164744004 en je zult je problemen binnen de kortst mogelijke tijd oplossen. Wij verzekeren u dat u van de beste experts wordt voorzien.

Lees ook deze blog Hoe Norton Security te verwijderen en opnieuw te installeren?